yağ, boya, leke, kireç, beton, buz, çimento, pas, kir

Ham metal yağının temizlenmesinde kullanılır. Zemin ve dış cepheye bulaşan yağların temizliğinde endüstriyel yağ temizleyici kullanılır. Makine kaportaları ve makinelerin dış cephesindeki boyalı yüzeylerin temizliğinde boyaya zarar vermeyen yağ temizleyici güvenle kullanılır. Davlumbaz ve aspiratör yağ temizliği için endüstriyel ürünümüz kullanılmaktadır. Motor ve şase yanık yağ temizliklerinde endüstriyel su bazlı yağ sökücü kullanılır. Tır brandası temizliğinde endüstriyel ürün yağ sökücü kullanılır.

Ultrasonik makinelerde yağlı parça temizliğinde kullanılır. Forklift lastik izi sökücü, Araç lastik izi sökücü ve teker plastik izi sökücü. Fabrika ortamlarında epoxi yüzeylerde çalışan forkliftlerin bıraktığı lastik izlerini söker.

Forklift tekerlek izi çözücü, kamyon lastiklerinin izlerini temizleyici, ayakkabı ve her türlü lastik ve teker izlerini temizlemek için üretilmiştir. Her türlü forklift teker ve lastik izini sökmede kullanılır. Araç, forklift lastik ve teker izlerini söktüğü gibi epoxy üzerindeki yağlarda epoxiye zarar vermeden kolaylıkla söker.

Lastik ve teker izlerini temizlerken yüzeye veya çevreye zarar vermez her türlü yüzeyde güven ile kullanabilir. Yanıcı parlayıcı ve kanserojen değildir. Metaller üzerinde korozif etkisi yoktur. Çok az kullanılarak fırça veya paspas yardımı ile kullanılan lastik izi sökücü.

Yorum bırakın